MOOI GELEGEN

alles om de hoek

De Juffers ligt op een in alle opzichten prettige locatie. Naar de terrasjes in het centrum fiets je in een paar minuten. En direct om de hoek liggen de Ootmarsumsestraat en het Schelfhorstpark. Het project zelf ligt in een rustige wijk. Lees hier meer over deze woonplek tussen groen en stadse gezelligheid.

Mocht je interesse hebben of vragen, dan kun je contact opnemen met de verkoopmakelaar of het interesseformulier invullen via onderstaande button.

CENTRAAL IN ALMELO

STADS & GROEN

Verken de locatie alvast met Google Streetview. Zoals je dan ziet, woon je hier letterlijk om de hoek van de Ootmarsumsestraat. In deze winkelstraat vindt je filialen van bekende ketens, allerlei bijzondere winkels en gezellige eettentjes. Het uitgebreide winkelaanbod en de terrassen van het centrum bereik je in zes minuten. Wil je even lekker uitwaaien? De Juffers ligt direct naast het uitgestrekte Schelfhorstpark en vlakbij de Gravenallee. Pak de fiets en je rijdt een paar minuten later tussen de bomen en boerderijen.

right arrow

VOORZIENINGEN

overal DICHTBIJ

De Juffers ligt ten noordoosten van het centrum. Ook voor gezinnen met opgroeiende kinderen is dit een zeer aantrekkelijke locatie. Voorzieningen zoals crèches en scholen zijn in de buurt aanwezig. Evenals zwembad Het Sportpark ligt in deze wijk. Werk je buiten de stad of studeren kinderen daar? Een belangrijke uitvalsweg ligt vlakbij je woning. Het station ligt op ongeveer 2,5 kilometer. Alles is hier dichtbij of goed bereikbaar.

right arrow